Zagorisia Pita z fetą 1400g

Indeks katalogowy: 25039

  • Mało

Inne magazyny

Opis

Instrukcje gotowania:
Zdejmij pokrywkę ciasta i pozwól mu się rozmrozić.
Rozgrzej piekarnik do 180oC.
Spryskać odrobiną wody, wstawić do piekarnika z blachą papierową i piec około 35-40 minut.
Dostosuj czas i temperaturę pieczenia do piekarnika.
Produktu nie można gotować w kuchence mikrofalowej.

Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, skrobia kukurydziana, sól. Nadzienie: ser feta (30%), (pasteryzowane mleko owcze i kozie, podpuszczka, chlorek wapnia, sól), mizithra (pasteryzowana serwatka owcza i kozia, pasteryzowana śmietanka owcza i kozia, sól), mąka ryżowa, kasza manna (pszenna), warzywa olej (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (5%), olej słonecznikowy), margaryna roślinna [oleje roślinne (olej z nasion, olej słonecznikowy) i tłuszcz roślinny (olej palmowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasy tłuszczowe] sól, pieprz biały.

Zapytaj o produkt

Klienci, którzy kupili ten produkt kupili również...