- Produkt mrożony:
- Ilość sztuk w kartonie:
- 0
- Catalogue index:
- 25040
- EAN code:
- 520485001190
- Country of origin:
Pita ze szpinakiem 1op 1600g mrożona Zagorisia
Catalogue index: 25040
- Low
Other warehouses
Description
Instrukcje gotowania:
Zdejmij pokrywkę ciasta i pozwól mu się rozmrozić.
Rozgrzej piekarnik do 180oC.
Spryskać odrobiną wody, wstawić do piekarnika z blachą papierową i piec około 35-40 minut.
Dostosuj czas i temperaturę pieczenia do piekarnika.
Produktu nie można gotować w kuchence mikrofalowej.
Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, skrobia kukurydziana, sól. Nadzienie: szpinak (37%), ser feta (13%) (pasteryzowane mleko owcze i kozie, podpuszczka, chlorek wapnia, sól), por, cebula, mizitra (pasteryzowana serwatka owcza i kozia, pasteryzowana śmietana owcza i kozia, sól), warzywa olej (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (5%), olej słonecznikowy), mąka kukurydziana, frumenty (6%) (mąka pszenna pasteryzowana), pietruszka, koper, kasza manna (pszenica), margaryna roślinna [olej roślinny (olej z nasion, słonecznikowy) olej) i tłuszcz roślinny (olej palmowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych] sól, pieprz.
Zdejmij pokrywkę ciasta i pozwól mu się rozmrozić.
Rozgrzej piekarnik do 180oC.
Spryskać odrobiną wody, wstawić do piekarnika z blachą papierową i piec około 35-40 minut.
Dostosuj czas i temperaturę pieczenia do piekarnika.
Produktu nie można gotować w kuchence mikrofalowej.
Składniki: Ciasto: mąka pszenna, woda, skrobia kukurydziana, sól. Nadzienie: szpinak (37%), ser feta (13%) (pasteryzowane mleko owcze i kozie, podpuszczka, chlorek wapnia, sól), por, cebula, mizitra (pasteryzowana serwatka owcza i kozia, pasteryzowana śmietana owcza i kozia, sól), warzywa olej (oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia (5%), olej słonecznikowy), mąka kukurydziana, frumenty (6%) (mąka pszenna pasteryzowana), pietruszka, koper, kasza manna (pszenica), margaryna roślinna [olej roślinny (olej z nasion, słonecznikowy) olej) i tłuszcz roślinny (olej palmowy) w zmiennych proporcjach, woda, emulgatory: mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych] sól, pieprz.